ADHD terapeut - usluge

Ja kao psihoterapeut u 5 riječi

Kad bih me netko pitao da se opišem u 5 riječi, to bi bile:

empatičnastručna, kreativnapodržavajuća i fokusirana.

Ovih 5 osobina bile su moj glavni resurs na putu osobnog rasta i razvoja i koje su me izvukle iz najmračnijih životnih faza i situacija i one su osobine koje potičem i kod klijenata.

Empatija

Empatija me podržava da se uživim u izazove koje mi klijent donosi, istražujem različite mogućnosti u životnim izazovima, kao i iskrena želja da uistinu upoznam svog klijenta i razumijem njegovu točku gledišta. 

Učim klijente da budu nježniji sa sobom i s drugima kroz terapijski odnos bez osuđivanja i nametanja vlastitog svjetonazora, već kroz otvorenost i uvažavanje tuđeg viđenja.

Stručnost

Stručnost i znanje je osnova svakog ozbiljnog terapijskog rada.

Iziskuje prostor da priznam kada nešto ne znam i usavršavam se kako bih klijentima ponudila uslugu koja je, osim što je intuitivna i ljudska, znanstveno utemeljena, jasne strukture i mjerljiva u vidu rezultata koje klijent ostvaruje.

Iz tog razloga sam kontinuirano u procesu profesionalnog usavršavanja, edukacije i osobnih supervizija.

Kreativnost

Kreativnost me podržava da pristupam teškim situacijama na funkcionalnije načine koji podržavaju željena stanja koja me guraju naprijed, a ne vuku u prošlost.

Humor je ujedno moj snažan resurs. daje boju i odličan „soundtrack“ mom životu i životu ljudi koji me okružuju.

Volim nadahnuti klijente da otkriju svoje skrivene talente jer je kreativnost stvaranje i bivanje u sada i ovdje. Kreativnost vidim u umjetnosti, glazbi, plesu, prirodi.

U terapijskom radu dovedim klijenta do rješenja problema izvan zadanih okvira kad je potrebno.

Podrška

Podrška me pomicala s mjesta žrtve prema mjestu super junakinje koja se bori za svoj život i „bolji svijet“. Obožavam priče o super junacima jer oni iz izazova koji neke slome sebe izgrade i inspiriraju druge što je sve moguće.

Samopodrška je ono što učim klijente da izgrade unutar sebe, ali to učimo iz podržavajućeg odnosa s drugima.

Ako naučimo graditi zdrave prijateljske odnose s drugima, paralelno učimo kako sebi postati najbolji prijatelj jer – sebi smo doživotan prijatelj. Stoga, poželjno je da si budemo zdrav prijatelj.

Fokusiranost

Fokusiranost mi daje strukturu i dosljednost kao balans spontanosti i fleksibilnosti.

Kad smo prisutni za sebe kroz zdrave navike, obrasce mišljenja i ponašanja, posvećeniji smo graditi zdravije odnose sa drugima. Toj fokusiranosti učim i klijente jer je ključna u trajnoj promjeni obrazaca mišljenja, ponašanja i osjećanja kroz prakse i tehnike između terapijskih susreta, što smatram snagom mog terapijskog pristupa.

Zakaži termin za psihoterapijski rad ovdje.

Prijavi se na Newsletter

Uspješno si se prijavio/la na
Newsletter listu.

Veselim se zajedničkom druženju!

(Za svaki slučaj provjeri svoj “ Spam”folder)